Tuesday, November 18, 2014

US Newsletters

During my stay in US, all exchange students had to write a newsletter every three months to share our experiences with Bina Antarbudaya, the intercultural organisation which we were in.

Opened Facebook today and read some of the current exchange students' newsletters made me feel so mellow. I've been feeling so blue lately, remembering my time in the USA.

Thought I'm gonna share my newsletters so I wouldn't forget I had ones.


The first newsletter



The second newsletter




The third newsletter

Video newsletter #1


Video newsletter #2


Sunday, November 16, 2014

Prom Preparation

Just found this in my draft and decided to publish it. I must've written this around May 2014:

Mau prom doang rempong banget sumpah.

Mau pergi sama grupnya Kaitlyn atau Marijke? Itu butuh dua bulan untuk menentukan. Akhirnya sama Marijke.

Mau ikut party bus sama 20an anak lain atau pake classic car yang cuma berdua sama date?

Ikut classic car akhirnya.

Tapi.

Abis itu Bianca gamau ikut party bus kalo gue ga ikut dan minta ikut classic car.

Terus gue harus bilang sama Marijke gimana dong? Soalnya kalo dua orang ngundurin diri, bayaran per orang jadi meningkat.

Ini alamat gue ikut party bus yang mahalnya gila-gilaan.

Terus Dad saran ikut party bus buat pengalaman anak Amerika. Mom disisi lain takut sama party bus dan juga prom after party.

Minggu depan promnya. Sumpah pingin tidur ajaaaaa, pr banyak bingit pula. Pingin baca novel juga.

Ini harusnya simple T.Tv